OLVASÓKLUB

Olvasó klub 2020-ban is!

Hosszú idő után újra személyesen találkoztak az Olvasóklub tagjai. Augusztusban is nagyon sok jó könyvajánlót osztottunk meg egymással, gyorsan elrepült a két óra. Idén első alkalommal közös olvasmányt is választottunk, ez pedig Joanne Ramos: a Farm című regénye. A könyv kibeszélője szeptemberben, a szokásos első szerdán lesz! Ha kedvet érez havonta egyszer könyvekről, olvasásélményekről beszélgetni, csatlakozzon hozzánk!

A következő foglalkozásunk időpontja: szeptember 2., 18.00.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Áprilisban a vírus-és járványveszély miatt sajnos nem tudtunk személyesen találkozni, de áthidaltuk ezt a korlátot és április 4-én, szombaton online tartottunk Olvasóklubot. Idei ötödik foglalkozásunkon a szokásos könyvajánlók és könyvélmények mellett a könyvpiac jelenlegi helyzetéről, a vírus könyvpiacra, könyves szektorra gyakorolt hatásairól is beszéltünk. A márciusi olvasási témánk a sport volt, április első felére pedig a II. világháborús családregények megismerését tűztük ki célul.

A következő online klubfoglalkozást április 17-én tartjuk.

Februárban két olvasóklub foglalkozást is tartottunk. A már megszokott időpontban, a hónap első szerdáján, február 5-én találkoztunk a könyvtárban. Idei második foglalkozásunkon újabb taggal bővült a csapatunk, így már 17 fővel beszélgetünk könyvekről, olvasásról és mindenről, ami ehhez kapcsolódik. A februári témánk egy igaz történeten alapuló könyv elolvasása volt, és a könyvajánlók mellett elkészült az idei, nagyon gazdag programtervünk is.

Februári második találkozónkat a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényen tartottuk február 15-én délután. Reméljük, hogy a látogatóknak meghoztuk a kedvet, és csatlakoznak a csapatunkhoz!

 A következő találkozónk időpontja: március 4., szerda, 18.00.

Január 8-án megtartottuk az első Olvasóklub foglalkozást, rögtön az év elején új taggal bővült a csapatunk, így már 16-an beszélgetünk hónapról-hónapra a könyvélményeinkről. A havi témánk egy fanatizmussal kapcsolatos könyv elolvasása volt, melynek megbeszélése után rengeteg könyvajánlót kaptunk egymástól. Sok tervünk van az idei évre, a következő klubfoglalkozás időpontja: 2020. február 5 . 18.00
Februárban még egyszer találkozunk, a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében február 15-én, 17.30-tól lesz nyitott Olvasóklub foglalkozás.
Idén is szeretettel várunk mindenkit az Olvasóklubban
  1. Decemberben két alkalommal is találkoztak az Olvasóklub tagjai. November 30-án, az advent koszorú-készítés ideje alatt karácsonyi történeteket olvastunk fel a könyvtárban sokak örömére. Igazán szép, meghitt és vidám perceket töltöttünk együtt.

Az idei év utolsó klubfoglalkozását december 4-én tartottuk a könyvtárban, melyen még a Mikulás is meglepett minket. Nagyszerű hangulatban zártuk az évet. Több könyvélmény mellett összeállítottuk az idei legkedvesebb könyvélményeinkből egy listát. Ezeket a könyveket szeretettel ajánljuk mindenkinek.

Jövőre is várunk mindenkit szeretettel.

Első klubfoglalkozás időpontja: 2020. január 8. 18.00

Tagdíj nincs.

Vezető: Schmidt-Czetli Ágnes könyvtáros
Elérhetőség: 06 30 486 6951, rackonyvtar@racalmas.hu

Email: rackonyvtar@racalmas.hu
Telefon: +36 25 440 456
Cím: 2459 Rácalmás, Szigetfő u 31.

NYITVA TARTÁS

Hétfő: Zárva
Kedd: 08:00 - 18:00
Szerda: 10:00 - 20:00
Csütrötök: 08:00 - 16:00
Péntek: 10:00 - 15:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva
> RÁCALMÁSI MŰVELŐDÉSI HÁZ